Alla inlägg den 30 januari 2010

Av Maria - 30 januari 2010 23:27

Idag har vi bara varit inne och grejat på lite..men jag var ute och promenderade 25 min iaf, det ni!! Normalt är jag väldigt kinkig på att gå ut i kyla, men med rätt kläder så gick det oxå..


Vid 15 åkte vi på coop och handlade lite grejor till Hannas kalas sen bar det iväg med en skrikande Wilma i bilen  mot Timrå till min goa vän Madde.. Man bli lite väl stressad när man har en skrikande unge brevid sig..men det är bara att andas och hoppas på att man snart är framme.. Å hungrig det var hon.


Käkade middag tillsammans, för mig blev det en kyckling sallad. gott gott. sen blev det  surr medans barnen lekte mamma, pappa och hund ..vi hade väldigt roligt åt dom.. länge sedan jag såg Hanna leka så bra med någon. Så det var kul.

Vi åkte hem vid 19, blev lite mys framför tv sen slocknade dom..

Tusen tack för kvällen Madde och Anki.. Å förlåt så mycke för vad som hände sedan.. Jag skäms och mår dårligt för att ni skulle behöva uppleva det..men det tar vi mera en annan gång. Kram till er tjejer!!


Nu är det dags att krypa ner i sängen och ladda batterierna för imorgon... Nu till kvällens sötnosar...  


        


Av Maria - 30 januari 2010 21:59

Fast det var 18 minus grader igår sa var Hanna och jag ute och lekte.. Hoppade i snö högar och grävde hemliga gångar.

Efter man lekt ett tag så var det inte så kallt, kändes riktigt skönt faktiskt. Å roligt hade vi lill Hannis och jag..


    

Av Maria - 30 januari 2010 21:48

Ja, då har man pysslat på igen..Jag tycker det är så roligt och ett bra sätt att fördriva dagarna på:-)..men nu har jag fått fram lite små lycktor som jag dekorerat lite.. Har tagit Wilmas mat burkar, lite snören och ståltrå.. mera behövs inte igentligen..Enkelt och bra!!

Wilma har fått en egen knoppbräda..lite söt tycker jag att den blev.. Napparna är hennes första..  

Höll på att glömma att jag försökt mig på att sy en lamp kjol, jaja vad ska man säga...Inte direkt nöjd men den funkar så länge, ev att jag köper en späts att sy på..


Det var allt för denna gång..


        



Ovido - Quiz & Flashcards