Alla inlägg den 7 april 2010

Av Maria - 7 april 2010 10:21

Firade vi i stugan.. Så himla nice var det. Äntligen säger jag bara. Å Madde i år måste du komma ut och fika med mig där:-))

Efter som vi varit katt vakt åt grannens katter så åkte vi ut i lördags eftermiddag..Shit va mycke packning det blir. Skulle vara borta i två dagar med det kändes som vi hade ackning för 1 v..

Wilma tyckte iaf att det var roligt med att packa ut allt..  

  


Hann knäppa ett litet kort på mina små påsk flickor.. Wilma tycker inte om att ha något på huvudet så jag slängde dit Hannas sov katt så hon blev lite distraherad ett litet tag :-)

    


Iaf så sken solen när vi kom dit och det var så himla härligt. Hade grill premiär idag.. Genom att vi kom dit ganska sent så blev det hamburgare men det var gott det med:-)

medans Stefan fixade käket så grejade jag med barnens påsk ägg. Bestämde mig för att rita upp en skatt karta åt Hanna. Gissa om det blev uppskattat. Jag hade plaserat ut 4 påsk ägg på tomten..I vardera ägg låg det en lapp med ledtrådar till det riktiga. Det var så roligt att se henne springa omkring och söka äggen. Kände mig rätt så stolt att jag kommit på en sån bra ide haha..

Tyvärr fick jag inga bra kort på jakten då kameran jäklades med mig.. men ungeför såg det ut så här.

    

Så då var hon framme vid målet.. Fick en mössa, nagellack, hårsnodd. hårspänne och lite godis. Alltså en väldigt nöjd Hanna.:-)

Så klart så fick även Wilma ett påsk ägg.. I det låg det en body och en mössa.

Här kommer bilder på när hon öppnar det och våra fina flickor i sina nya mössor.

  

    

Ja, det var påsken från famlijen Höglund/Löfstöm.


Kramar/ M

Ovido - Quiz & Flashcards