Alla inlägg under maj 2009

Av Maria - 9 maj 2009 20:40

Ja, då är man hemma igen då, har varit skit mcket på jobbet idag så jag är helt slut i både huvud och fötter..om det ens kan kallas fötter.dom är ganks så uppsvullna:-)

Jag hämtade Hanna hos syster när jag slutat, då blev vi bjudna på grillpett..så gott så!! Tack så mycket!

Som vanligt så somnade Hanna i bilden hem så det var bara att bära upp henne till sängen, så nu sitter man här helt själv:-(.. jag trodde att jag skulle få mysa med henne, har ju saknat henne så!! men inte då.

I morgon kommer äntligen Stefan hem, jag har saknat honom oxå men inte lika mycket som jag har med H..(visk)..

Så ikväll blir det väl att umgås med datorn och tv.. Vad gör ni andra för roligt då?

Ha en fortsatt trevlig lördag kväll!/M

Av Maria - 8 maj 2009 22:25

Idag har det varit en lång dag.. vi klev upp vid 8 och gjorde lite sallad, för idag blir det en pickninck i solen..  Vid 10.30 tog vi vårat pick och pack och sa adjö till våran älskade Stefan (som ska vara borta hela helgen) sen bar det iväg till norra där vi skulle leka med Lena och Felix, det var en helt underbar dag, solen sken och barnen hade så himla roligt. Hanna var en liten fegis från början, men sen lossnade det och hon provade på lite mera än att åka rutchkana. Det var inte det lättaste att få dom små därifrån men till slut så lyckades vi..

Efter det så bar det iväg till birsta, vi väntade på att moster V skulle komma.. Hanna ska få sova hos henne inatt så jag hämtar henne imorgon när jag slutat. så nu sitte man är helt slut och alena efter ett 4 timmar pass på arb ikväll. Saknar lill gumman så otroligt mycket nu.. Sov gott älskling!!

Av Maria - 6 maj 2009 11:25

Vilket härligt väder det är idag, skulle ha varit inne idag och städat men vem har lust med det när solen skiner ute:-)

Grannen min var ute på promenad idag så vi fick oss en liten tjuvkik på den lille pojken som är en 1 v idag.. å det såg så himla mysigt ut!! Gissa om man blev avis, han var så söt och liten, det är konstigt men man glömmer fort hur liten dom är. Imorgon kväll ska vi få gå ner och hälsa på dom, då får man titta mera:-) mysigt!!

Nu måste jag nog ta mig ut igen innan det är dax för lunch

kram och hej

Av Maria - 5 maj 2009 10:05

Varför hamnar man alltid här , när man har tusen viktigare saker att göra?? Jag skulle behöva sortera tvätten, plocka ur diskmaskinen, dammsuga mm.. ja, listan kan göras lång, men all min ork har bara försvunnit. jag får hoppas att den kommer tillbaka snart.:-)

Men nu har jag iaf bara 14 dagar kvar att arb sen ska jag vara hemma och vila upp mig för den stora förlossningen, tro det eller ej men så jag längtar tills den stunden, eller gör man verkligen det haha.. Jo, det är klart man gör!! det börjar bli rätt tungt nu, helst när jag får be min sambo att sätta på mig mina strumpor:-).. sen när jag fått är det träning som gäller, känns som jag lagt på mig lite extra kilon.. sen känns det ju lite jobbigt för jag har bara 5 v på mig då innan jag ska på bröllop och jag har ingen lust att se ut som en bakelse.

Nu måste jag resa på mig.


Ha en bra dag! M

Ovido - Quiz & Flashcards