Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Maria - 14 mars 2010 23:06

Idag har vi tillbringa dagen med våra underbarast och härligaste människor M O M,,Bättre vänner kan man inte ha!! Så tacksam att ni finns i vårat liv och delar allt med oss.. 


Vi träffades iaf efter lunch på "kullen" åkte pulka och fikade..Jätte mysigt hade vi. Synd som 17 att det blåste bara.. Annars var det hur skoj som helst.. Jag och Stefan åkte lite madrass, skit kul!!!, kan säga att det kittlades bra i magen. Hanna bara tittade på oss, måste ha tyckt att det var konstigt att mamma och pappa åkte..men barna sinnet är det sista man ska göra sig av med:-)

Tjejerna var så klart inte näjd att avsluta dagen så vi erbjöd dom att föja med oss hem.. Malin och Jag promenerade med vagnarna, man blev riktigt svettig men så skönt det var..


      


Kom iaf hem till oss där fortsatte vi kaffe drickandet och surrandet och tjejerna fick fortsätta leka.. Så till slut så var alla nöjda. Tack för en super härlig dag!!


Kvällen avslutades i lugn och skön miljö. Våra tjejer busade på och sen i badet. Dom är ju så otoligt söta när dom sitter i den lilla blå baljan..  Puss på er små troll!!!


  


Min lilla klimp efter badet.


Ovido - Quiz & Flashcards